home > Opleidingen > Aerobics instructeur I

Aerobics instructeur I

Aerobics, wie kent het niet? Al decennia lang met stip de succesworkout op muziek, waarin je kracht, flexibiliteit, coördinatie en tact traint. Aerobics verbetert je conditie, terwijl je ook vet verbrandt. In deze één-op-één opleiding leg je een stevige basis waarmee je direct aan de slag kunt als allround aerobics instructeur.

De cursus bestaat uit 4 dagdelen, na afloop ontvang je een deelname certificaat. Door de individuele aanpak van de opleiding ben je verzekerd van volledige aandacht en begeleiding van je docent, zodat je in ‘no-time’ klaargestoomd wordt tot professioneel aerobics instructeur.

Schrijf je hier in voor deze opleiding.

Cursus inhoud

Kwaliteitsborging

AERFIT is een door Calibris landelijk erkend opleidingsinstituut en leer- en werkbedrijf, dat garant staat voor een kwalitatief hoogstaand en eenduidig lesprogramma. Een AERFIT opleiding biedt je een solide start voor een succesvolle carrière in de fitnessbranche.

Datum

De startdatum van de opleiding bepaal je zelf in overleg met de docent.

Locatie

De opleiding wordt gegeven in Den Haag.

Extra informatie

Benodigd voor deze opleiding zijn een handdoek, aerobics kleding, (binnen)sportschoenen en een schrift of schrijfblok voor aantekeningen.